همراز مهدي
موضوعات
امام زمان مهدی (عجل الله فرجه) (32) قائم آل محمد (29) گالری عکس تصویر فیلم (29) روانشناسی اسلامی (26) کنکور دانشگاه مهدی (25) مذهبی و معنوی (25) عشق و محبت (22) فرهنگی اجتماعی (22) نماز قرآن سنت (22) فلسفه و عرفان لاهوتیان (21) انتظار فرج و ظهور (21) یا اباصالح المهدی (21) سلام و صلوات (19) اخلاقی و سخنرانی (17) حدیث حکایت روایت (16) گل نرجس (16) دجال ملعون (15) آموزشی تحقیقاتی (13) کتاب علم فن آوری (13) مقاله پیام نامه بیانیه (13) عدالت انسانیت مسلمانیت (12) زندگی و خانواده (12) صبر و خویشتن دارى (12) شعر و شاعر (12) مشاوره عمومی نظرات (11) دانلود نرم افزار (8) شجاعت و شهامت (8) غدیر خم (8) سفیانی ملعون (6) مسئله پاسخ سوال جواب (6) دعا مناجات دلنوشته (6) اطلاعات و اخبار (5) نویسنده و داستان (5) ادب هنر طنز (5) سیدحسنی خراسانی یمانی (4) سید عبدالعظیم حسنی (4) شهید و دفاع مقدس (3) فروشگاه اینترنتی (2) جبهه جنگ ایثار شهادت (2) مذهبي و معنوي (2) الاسلام القرآن الکریم الشیعه اهل البیت علیهم السلام (2) آموزشي تحقيقاتي (2) مقاله پيام نامه بيانيه (2) حديث حكايت روايت (2) فلسفه و عرفان لاهوتيان (2) فرهنگي اجتماعي (2) يا اباصالح المهدي (1) روانشناسي اسلامي (1) نويسنده و داستان (1) عدالت انسانيت مسلمانيت (1) كتاب علم فن آوري (1) آدينه و متفرقه (1) Mahdism Doctrine Islamic (1) مرجع تقلید فتوی مجتهد (1) كنكور دانشگاه مهدي (1) امام زمان مهدي (عجل الله فرجه) (1) ورزشی و سیاحتی (1) پزشکی بهداشتی سلامت (1) گل گیاه طبیعت محیط زیست (0) سیاست پول اقتصاد (0) اینترنت رایانه کامپیوتر موبایل (0) سینما تئاتر نمایش (0) آدینه و متفرقه (0) بدون موضوع (46)
صفحه ها
همراز توجه : بیننده عزیز سلام علیکم برای اینکه از این وبلاگ دیدن میکنید سپاسگذارم لطفا برای تعجیل در فرج آقا امام زمان (عجل الله)<1>ءالی<100>صلوات بفرستید که برای برآورده شدن حاجت هم خوب است. آثار نماز آثار نماز نخواندن ويژگي هاي حضرت مهدي (عجل الله) 5 ويژگي هاي حضرت مهدي (عجل الله) 4 ويژگي هاي حضرت مهدي عليه السلام 3 ويژگي هاي حضرت مهدي عليه السلام 2 ويژگي هاي حضرت مهدي عليه السلام 1 مدح و منقبت سوّمين اختر فروزنده امامت و ولايت پنجره امام زمان علیه السلام چهل داستان و چهل حديث از امام حسين (ع) درخشش پنجمين نور ايزدى رمضان، منتخب از مفاتيح الجنان آيين رمضان مناسبتها، احکام، ادعيه و آداب ابوالأسود دوئلي شاعر ايمان و ولايت صداي سخن عشق، حماسه ديني در ادب پیک در وضو شریک نگیرید! قدمگاه کتاب ديگر قرآن! تكلیف عاشق ساعت به وقت شرعی دوازده! علم امام به رفتار ما روزه خواری اکیدا ممنوع! مهر من نثار تو آمنه بنت شريد رسم عاشق کشی اسلام چگونه گسترش يافت؟ فرهنگ ايراني چهار پناهگاه قرآنی تشيع و انديشه‌ شيعي2 تشيع و انديشه‌ شيعي سرز مین مقدس و خاندان آل اشعر
فيدها
مناجات با خدا توکلت علی الله یا صاحب الزمان ادرکنی

مناجات با خدا توکلت علی الله یا صاحب الزمان ادرکنی

بارالها!

در پیشگاه تو ایستاده ام،

و دستهایم را بسوى تو بلند کرده ام،

آگاهم که در بندگى ات کوتاهى نموده و در فرمانبرى ات سستى کرده ام،

اگر راه حیا را مى پیمودم از خواستن و دعا کردن مى ترسیدم...

ولى … پروردگارم!

آن گاه که شنیدم گناهکاران را به درگاهت فرا مى خوانى ،

و آنان را به بخشش نیکو و ثواب وعده مى دهى ،

... براى پیروى ندایت آمدم،

و به مهربانى هاى مهربانترین مهربانان پناه آوردم.

و به وسیله پیامبرت که او را بر اهل طاعتت برترى داده، و اجابت و شفاعت را به او بخشیدى ،

و به وسیله برترین زن،

و به فرزندانش، که پیشوایان و جانشینان اویند،

و به تمامى فرشتگانى که به وسیله اینان به تو روى مى کنند، و در شفاعت نزد تو، آنان را که خاصان درگاه تواند، وسیله قرار مى دهند، به تو روى مى آورم.

... پس بر ایشان درود فرست،

و مرا از دلهره ملاقاتت درامان دار،

و مرا از خاصّان و دوستانت قرار ده،

پیشاپیش، خواسته و سخنم را آنچه سبب ملاقات و دیدن تو مى شود قرار دادم

اگر با این همه، خواسته ام را رد کنى ، امیدهایم به تو به یأس مبدّل مى گردد،

همچون مالکى که از بنده خود گناهانى دیده و او را از درگاهش رانده،

و آقایى که از بنده اش عیوبى دیده و از جوابش سر باز مى زند.

واى بر من اگر رحمت گسترده ات مرا فرانگیرد،

اگر مرا از درگاهت برانى ، پس به درگاه چه کسى روى کنم؟

اما... اگر براى دعایم درهاى قبول را گشوده، و مرا از رساندن به آرزوهایم شادمان گردانى ، چونان مالکى هستى که لطف و بخششى را آغاز کرده، و دوست دارد آن را به انجام رساند، و مولایى را مانى که لغزش بنده اش را نادیده انگاشته و به او رحم کرده است.

در این حالت نمى دانم کدام نعمتت را شکرگزارم؟

... آیا آن هنگام که به فضل و بخششت از من خشنود شده، و گذشته هایم را بر من مى بخشایى ؟

... یا آن گاه که با آغاز کردن کرم و احسان بر عفو و بخششت مى افزایى ؟

مناجات با خدا

پروردگارا!

خواسته ام در این جایگاه، یعنى جایگاه بنده فقیر ناامید، آن است که...

گناهان گذشته ام را بیامرزى ،

و در باقیمانده عمرم مرا از گناه بازدارى ،

و پدر و مادرم را که دور از خانه و خانواده و غریبانه در زیر خاکها خفته اند، ببخشى .

...تنهایى شان را با انوار احسانت از بین ببر،

و وحشتشان را با نشانه هاى بخششت به انس بدل کن،

و به نیکوکارشان دم به دم نعمت و شادمانى بخش،

و به گناهکارشان مغفرت و رحمت عطا کن،

... تا به لطف و مرحمتت ازخطرات قیامت درامان باشند،

به رحمتت در بهشت ساکنشان گردان،

و بین من و آنان در آن نعمت گسترده شناسایى برقرار کن،

تا مشمول شادمانى گذشته وآینده شویم.

 

آقایم!

اگر در کارهایم چیزى سراغ دارى که مقامشان را بالا مى برد و بر اکرامشان مى افزاید، آن را در نامه اعمالشان قرار ده،

و مرا در رحمت با آنان شریک کن،

و آنان را مشمول رحمتت بگردان، همچنان که مرا در کودکى تربیت کردند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی امام رضا(ع)

امام زمان مهدی (عجل الله فرجه) - قائم آل محمد - روانشناسی اسلامی - یا اباصالح المهدی - کنکور دانشگاه مهدی - مذهبی و معنوی - فلسفه و عرفان لاهوتیان - انتظار فرج و ظهور - نماز قرآن سنت - فرهنگی اجتماعی - عشق و محبت - سلام و صلوات - اخلاقی و سخنرانی - حدیث حکایت روایت - کتاب علم فن آوری - مقاله پیام نامه بیانیه - آموزشی تحقیقاتی - عدالت انسانیت مسلمانیت - مشاوره عمومی نظرات - صبر و خویشتن دارى - زندگی و خانواده - شجاعت و شهامت - مسئله پاسخ سوال جواب - دعا مناجات دلنوشته

برچسب ها :
شهیدی که امام زمان(عجل الله) را دید

در اینجا متن وصیت نامه شهیدی را خواهید خواند که اعلام می دارد موفق به دیدار حضرت صاحب الزمان (عج) شده است .

شهید مهندس «مصطفی ابراهیمی مجد»، فرزند احمد در سال 29/7/1333 در تهران دیده به جهان گشود. وی در سال 26/6/ 1360در منطقه عملیاتی دارخوین به شهادت رسید. پیکر مطهر این شهید در گلزار شهدای بهشت زهرا ( س ) تهران در قطعه 24 ردیف 95 شماره 24 به خاک سپرده شده و روزانه توجه زائران بسیاری را از اقصی نقاط کشور و حتی دنیا به زیارت مزارش جلب می نماید .



بسم الله الرحمن الرحیم

استغفرالله

من مصطفی ابراهیمی مجد ،دعای فوق را که در زیارت حضرت صاحب الامر آمده تا به انتها جزو اعتقاد خود دانسته و این زیارت را به این جهت بیشتر متذکر شدم چون در انتهای دعا امام عصر(عج) را شاهد و گواه بر شهادتین خود می گیرم و از شما می خواهم که دعای فوق را خوانده و در آنجا من شهادتین را به طور کامل پذیرفته ام و علت ذکر نکردن فقط به خاطر طولانی شدن وصیت نامه است.

اُشهِدُکَ یا مَولای أنّی اَشهَدُ أن لا إلهَ إلاّ الله وَحدَهُ لا شَریکَ لَهَ وَ اَشهَدُ أنَّ مُحَمَّداً عَبدُهُ وَ رَسولُه لا حَبیبَ إلاّ هُوَ وَ أهلُه وَ اُشهِدُکَ یا مَولای اَنَّ علیّاً أمیرَ‌المُؤمِنینَ حُجَّتُه وَ الْحَسَن حُجَّتُه وَ الْحُسینَ حُجَّتُه وَ عَلیَّ بنَ الْحُسینِ حُجَّتُه وَ مُحَمَّدَ بنَ عَلیٍّ حُجَّتُه وَ جَعفَر بنَ مُحَمَّدٍ حُجَّتُه وَ موسَی بنَ جَعفَرٍ حُجَّتُه وَ عَلیَّ بنَ موسی حُجَّتُه وَ مُحَمَّدَ بنَ عَلیٍّ حُجَّتُه وَ اَشهَدُ اَنَّکَ حُجَّةُ الله أنتُم الاوَّلُ وَ الاخِِر. الی آخر... و سپس سلام بر نائب الامام الخمینی بزرگ و سلام بر شما همه بندگان پاکباز خدا و سلام بر شما شهیدان راستین اسلام.

برادران و خواهران در این زمان ، رحمت خدا به تمامی بر ما نازل گشته و در این روزها خداوند بزرگترین لطف را بر ملت ما کرده است و اسباب لقاء خود را برای ما فراهم ساخته است . مبادا که غافل باشید .

خدایا تو را شکر می کنم که عشق حضرت مهدی (عج) را در دل من جای دادی و خدایا تو را شکر می کنم که مرا به زیور ایمان آراستی و قبل از هر چیز لازم است از آنان که واسطه کسب معارف الهی من بوده اند از خدا برای این بزرگواران طلب اجر و علو مقام کنم و اینان بودند که قلب مرا روشن ساختند تا توانستم کلام پاک و گوهر بار امام امت ،خمینی بزرگ را با تمام وجود دریابم که چه بسا دیگران را در درک کلام او عاجز می دانم خدایا این بزرگوار را برای مردم شیعه نگهدار باش.

اینجا خانه شهیدی است که به انتظار قیام مولایش آرام گرفته است

بگذارید بعد از مرگم بدانند که همانطور که اساتید بزرگمان می گفتند: نوکر محال است صاحبش را نبیند من نیز صاحبم را، محبوبم را دیدار کردم اما افسوس که تا این لحظه که این وصیت را می نویسم دیدار مجدد او نصیبم نگشت. بدانید که امام زمانمان حی و حاضر است و او پشتیبان همه شیعیان می باشد از یاد او غافل نگردید دیگر در این مورد گریه مجالم نمی دهد بیشتر بنویسم و تا این زمان دیدار او را برای هیچ کس نگفته ام مبادا که ریا شود و فقط که دیگر می گویم که از آن دیدار به بعد چون دیگر تا این لحظه او را ندیده ام تمام جگرم سوخته است ، و اکنون به جبهه می روم تا پیروزی اسلام را نزدیک سازم و راه را جهت ظهور آن حضرتش باز سازم و امیدوارم که حکومت آن حضرت را در زمان حیاتم ببینم (و ان حال بینی و بینه الموت) و خدایا اگر مرگ بین من و او حائل شد مرا از قبر خارج ساز هنگامیکه ظهور آن حضرت انجام گرفت در حالیکه کفن بر تن دارم و...(دعا را در ابتدا نوشته ام ).


بر روی سنگ مزار شهید نوشته شده است : اینجا خانه شهیدی است که به انتظار قیام مولایش آرام گرفته است .


باری برادران می روم برای پیروزی و اگر در این راه شهادت بال هایش را گشود و مرا همراه خود به پرواز در آورد چه خوب و نیکوست. و مادر با تو می گویم مادر: از اینکه فرزندی را به پیشگاه خدا تقدیم داشتی رنجور و غمین مباش بلکه شاد و سراپا سرور باش مادر تو بر گردن من حق هایی داشتی و نیز تو پدر متأسفم از اینکه حقوق شما را آن چنانکه خدا بر من قرار داده بود نتوانستم انجام دهم مرا ببخشید و از خدا بر من طلب عفو کنید و نیز بخواهید که هر کس که بر گردن من حقی داشته که نتوانستم ادا کنم مرا ببخشد و اما مادر بر گردن تو حقی را می گذارم و آن این است که اگر من شهید شدم که خود را لایق شهادت نمی دانم بلکه باید بگویم مرگ یا اجلی به سراغ من آمد مادر چون تو روزی آرزو داشتی که من ازدواج کنم و امر خدایی را انجام دهم ولی تا کنون اینطور نشده بعد از مرگم به جای آنکه گریه و زاری کنی کارت عروسی تهیه کن در یک طرف اسم و در یک طرف دیگر نام شهادت را بنویس و مانند دیگر کارتهای عروسی و کاملاً شبیه به آنها با کلمات سرور و شادی زینت بده و برای آشنایان و دوستان بفرست و آنها در جشن این موهبت الهی که نصیب من و تو شده دعوت کن و با شیرینی و شربت از آنها پذیرایی کن.

مادر اشک را بر چشم تو هیچ کس نباید ببیند زیرا هر قطره اشک ما چون دشمن اسلام را شادان می کند پس گریستن در این مورد امری است ناشایست. مادرم از اینکه شیر پاکت را حلالم کردی متشکرم و از اینکه چنین فرزندی داشتی سر افراز باش و لباس سرور به تن کن.

شما برادران و خواهرانم: فرزندانتان را به عشق مهدی (عج) آشنا سازید و آنان را برای جهاد در راه آن حضرت همیشه آماده نگهدارید. والسلام

امام زمان مهدی (عجل الله فرجه)  قائم آل محمد - یا اباصالح المهدی - روانشناسی اسلامی - کنکور دانشگاه مهدی - مذهبی و معنوی - فلسفه و عرفان لاهوتیان - انتظار فرج و ظهور - نماز قرآن سنت - فرهنگی اجتماعی - عشق و محبت - سلام و صلوات - حدیث حکایت روایت - مقاله پیام نامه بیانیه - عدالت انسانیت مسلمانیت - صبر و خویشتن دارى - مشاوره عمومی نظرات - شجاعت و شهامت - ادب هنر طنز - دعا مناجات دلنوشته - جبهه جنگ ایثار شهادت

برچسب ها :
فهرست واره كتب مهدویت

فهرستواره کتب مهدویت

1- آثار اعتقاد به امام زمان علیه السلام

هادی قندهاری – تهران: منیر – 88 ص – رقعی – 550 تومان – چاپ پنجم، 1382 ش.

اعتقاد به مهدویت و ولایت اهل بیت علیهم السلام که از پایه های اصل دین و شرط ایمان است آثاری را در پی دارد. در این نوشتار با تکیه بر مدارک دینی به تبیین این آثار پرداخته شده است.

2- آشنای غریب ( گزیده ای از آفتاب در غربت)

سید محمد هادی صدرالحفّاظی – قم: مولود کعبه – 320 ص – رقعی – 1200 تومان – چاپ اول، 1382 ش.

بنگرید به: آفتاب در غربت.

3- آشنایی با امام زمان علیه السلام

سید محسین امین، ترجمه ی گروه مترجمان. تهران: طور، 356 ص، وزیری (شمیز) 1450 تومان، چاپ سوم، 1380 ش.

ترجمه ی بخش مربوط به حضرت مهدی علیه اسلام از کتاب گرانقدر «اعیان الشیعه» است که دایرة المعارف گونه دارای مداخل فراوان و مباحث مستند می باشد.

4- آشنایی با حضرت مهدی علیه السلام

سید علیرضا حق دوست. – تهران: گلستان کوثر – چاپ سوم، 81، نیم جیبی، 80 تومان

گزیده ای است از آیات قرآن و روایات امامان معصوم علیهم السلام درباره ی پیشوای دوازدهم با مطالبی متنوع و کوتاه بهره گرفته از کتاب بحارالانوار علامه مجلسی.

5- آشنایی با حضرت مهدی علیه السلام – در انتظار ظهور

تحریریه نشر گلستان کوثر – تهران: گلستان کوثر – چاپ اول، 81، نیم جیبی، 80 تومان

این نوشتار در بردارنده ی فراق نامه ای کوتاه در آغاز است و سپس احادیثی چند در موضوعات: جایگاه انتظار، تعیین وقت ظهور، مقام منتظران و ...

6- آغاز راه

دکتر احمدی قندی – تهران: دیار – 16 ص – رقعی (شمیز) – 140 تومان – چاپ دوم، 180 ش.

جلد نخست مجموعه ی «چگونه با امام زمان علیه السلام ارتباط برقرار کنیم» است، برای مخاطبان خردسال. حکایت شیرین جشن های میلاد امام زمان علیه السلام دوران کودکی راوی.

7- آفاق انتظار

جمعی از شاگردان – تهران: آفاق – 121 ص – رقعی (سلوفان) – 600 تومان – چاپ دوم، 1379 ش.

یادکرد برخی از وظایف شیعیان در دوران غیبت امام عصر علیه السلام و آثار توجه و توسل به آن پیشوای مهربان در قالب چند خطابه ی عمومی.

8- آفتاب خانه ی ما

مجید ملامحمدی – تهران: بوستان کتاب – 63 ص – رقعی (مصور) – 550 تومان – چاپ اول، 1383 ش.

داستان هایی از زندگی امام زمان علیه السلام

9- آفتاب انتظار

بابک و سیامک نیک طلب – تهران: زیتون – وزیری – 1000 تومان – چاپ سوم، 1381 ش.

گزینشی زیبا از سروده های شاعران قدیم و معاصر درباره ی امام زمان علیه السلام در قالب های نو و کهن.

10- آفتاب در غربت

دکتر سید محمدبنی هاشمی.- تهران: میقات- 462 ص – وزیری – 2800 تومان- چاپ دوم ، 1382 ش.

کتاب حاضر اثری ارزشمند است که در 4 بخش سامان یافته است: بخش اول، شکر نعمت های الهی، بخش دوم، شکر نعمت امام عصر علیه السلام . بخش سوم، غربت امام عصر علیه السلام . بخش چهارم، یاری غیب. این کتاب در آموزش و تبلیغ کاربرد اساسی دارد و در بسیاری از خوانندگان تأثیر عمیق داشته است.

11- آفتاب در نگاه خورشید

مرتضی طاهری – کرج: عهد – 142 ص – رقعی – 400 تومان – چاپ اول، 1381 ش.

اثری است بهره گرفته از سخنان جلوه های حضرت امام رضا علیه السلام درباره ی حضرت مهدی علیه السلام با قلمی شیوا و نثری ادیبانه، دلنشین و خواندنی.

12- آن سفر کرده

مجید مسعودی – تهران: حمزه – 127 ص – رقعی (شمیز) – 600 تومان – چاپ دوم، 1381 ش.

شرح حال احمدبن اسحاق و چگونگی تشرف او به محضر حضرت ولی عصر علیه السلام به همراه تصاویری از بارگاه قدیمی و جدید وی می باشد.

13- آن سوی شب

سعید آل رسول – تهران: نیک معارف – 80 ص – رقعی – 550 تومان – چ هفتم، 1380 ش.

این اثر نگاهی گذرا به زندگانی حضرت مهدی علیه السلام دارد و برخی از وظایف منتظران آن حضرت را بیان می کند و با برگزیده ای از سخنان ایشان به انجام می رسد.

14- آینده ی جهان

دکتر جلال برنجیان – تهران: طور – 100 ص – وزیری – 650 تومان – چاپ سوم، 1382 ش.

اشارتی به بشارات باقی مانده از پیامبران پیشین و ترسیم آرمان مهدویت در آیین اسلام.

15- آیین انتظار

علی اکبر تلافی – تهران: نبأ – 40 ص – پالتویی – 250 تومان – چاپ پنجم، 1380 ش

نویسنده در این کتاب با استناد به روایت های شیعی معنی انتظار و برخی از وظایف مهم منتظران را تذکر داده و از مدخل های تبلیغی مناسب استفاده کرده است.

ترجمه ی انگلیسی این کتاب تحت عنوان MAVVER OF AWAITING توسط همین انتشارات به چاپ رسیده است.

16- آیتی از آسمان در ظهور امام زمان علیه السلام

نادر فضلی – تهران: نیک معارف – 48 ص – رقعی – 295 تومان. چاپ اول، 1381 ش.

این اثر در پی اثبات نزول آیت آسمانی به هنگام ظهور است که براساس آیات و روایات همه ی مردم آن را می شنوند و گردن های فرازمند با شنیدن آن سر فرود می آورند.

17- ارتباط با امام زمان علیه السلام

علی اکبر تلافی داریانی – تهران: رایحه – 72 ص – جیبی – 400 تومان. چاپ اول 1382 ش.

در این مجموعه شیوه های ارتباط معنوی با امام زمان علیه السلام از قبیل نماز، دعاهای مخصوص و ... ارائه شده است.

18- اتفاق در مهدی موعود علیه السلام

سیدعلی اکبر قرشی – قم: دفتر انتشارات اسلامی – 104 ص – رقعی – 320 تومان. چاپ پنجم 1380 ش.

این کتاب در سه مطلب خلاصه می شود. در مطلب اول اثبات می شود که منظور حضرت رسول صلی الله علیه و آله از حدیث متواتر «یکون بعدی اثنا عشر خلیفه» دوازده امام شیعه است و در مطلب دوم اثبات می شود که حضرت مهدی علیه السلام فرزند حضرت امام حسن عسکری علیه السلام است و شخص مجهول و نامعلومی نیست و در مطلب سوم اقوال حدود چهل نفر از بزرگان اهل سنت نقل می شود که همه آنان ولادت امام زمان علیه السلام را نوشته و آن را به طور قطع و یقین بیان داشته اند. همه مطالب از کتب اهل تسنن نقل شده است.

19- امام زمان علیه السلام بهار دلها

سید جمال الدین حجازی – قم: مولود کعبه – 24 ص – وزیری – 150 تومان – چ چهارم، 1381.

نویسنده در این اثر بر آن است که خواننده را با آستان ملکوتی امام عصر علیه السلام پیوند دهد. او در این راستا فصل بهار را مدخل تبلیغی خود قرار می دهد.

20- امام مهدی علیه السلام آخرین یادگار الهی

حسین استاد ولی، تهران: شبر، 72 ص، جیبی، 320 تومان، چاپ چهارم، 1380 ش.

اصالت مهدویت و مسئله غیبت و پیشینه ی آن و معنای بقیة الله و آثار وجود امام زمان علیه السلام در غیبت و ظهور از مباحث مهم این اثر می باشد.

21- امام مهدی علیه السلام امید ملت ها

حسن موسی صفار، ترجمه ی محمدعلی مجیدیان – تهران: آفاق – ص – رقعی – تومان. چاپ ششم، 1382 ش.

آشنایی با پیشوای موعود و نگاهی به چشم انداز زیبای آینده ی جهان با ظهور آن حضرت و در پایان، راز و نیاز با آن امید روزگاران.

22- امام مهدی علیه السلام از ولادت تا ظهور

سید محمد کاظم قزوینی؛ ترجمه دکتر حسین فریدونی – تهران: آفاق – 752 ص . وزیری (گالینگور) – 4500 تومان – چ دوم، 1379 ش.

این اثر در 24 فصل به موضوعات مهم و اساسی پیرامون حیات و اعتقاد به امام زمان علیه السلام پرداخته است.

23- امام مهدی علیه السلام مصلح جهانی

تحریریه ی نشر شبر – تهران: شبر – 32 ص – جیبی – 270 تومان.چاپ سوم، 1383 ش.

زندگی نامه، غیبت و عصر طلایی ظهور در این کتاب به طور خلاصه و فشرده آمده است.

24- امام مهربان

محمد مشکاتی – عباس صابریان. تهران: مهرآوران – 17 ص – تومان – رحلی – چاپ اول، 1380 ش.

نامه ای متنوع برای کودکان با هدف اشتیاق و آشنایی آنان با امام زمان علیه السلام به صورت شعر، داستان، کاردستی، نقاشی، جدول، رنگ آمیزی و ... درباره ی امام زمان علیه السلام است.

25- امید مؤمنان امام زمان علیه السلام

مهدی قندی – تهران: دیار – 91 ص – رقعی – 750 تومان – چاپ اول، 1383 ش.

اهمیت اعتقاد به امام زمان علیه السلام ، مشخصات تاریخی زندگانی و کمالات و ویژگی های آن حضرت و تکالیف امت نسبت به ایشان چهار فصل کتاب را به خود اختصاص داده است. شیوه ی نگارش و بیان مطالب کتاب اثر گذار می باشد. و عبارت های مهم آن با حروف درشت تر به نمایش درآمده است. برای نمونه؛ ائمه علیهم اسلام همواره به شیعه سفارش می کردند که به شرایط موجود دل خوش نکنند و همیشه منتظر روزی باشند که خداوند فرج و گشایش در کار آل محمد علیهم السلام ایجاد کند و به ایشان اذن جهاد با غاصبان و غلبه بر آنها بدهد.

26- انیس دل ها

دکتر نادر فضلی. تهران: منیر – 63 ص – 415 تومان – رقعی – چاپ دوم 1382 ش.

نویسنده در یک مقدمه و چهار مقاله اهمیت محبت و ولایت امام عصر علیه السلام را با تکیه بر متون دعاها و احادیث شیعی بیان کرده است.

27- او گفت

سید محمد علوی – مشهد: پارسیران – 58 ص – رقعی – 400 تومان. چاپ دوم، 1381 ش.

مجموعه ای ادبی و دلپذیر است که نویسنده آن از زبان خودش و دیگران با محبوب دل ها درد دل می کند. او می خواهد به خوانندگان بگوید که امام زمان علیه السلام درد دل ها را می شنود و مهربانانه پاسخ می گوید و آنها می توانند ساده و بی پیرایه با او سخن بگویند.

28- اولین شب بهار

محمدتقی اختیاری – تهران: مدرسه – 32 ص – رقعی – 250 تومان – ج پنجم، 1381 ش.

دو تشرف جالب و ادب آموز به محضر امام عصر علیه السلام است که از کتاب العبقری الحسان نوشته ی آیت الله شیخ علی اکبر نهاوندی بازنویسی شده است. این اثر دارای نثری مهرآمیز و ساده و لحنی مؤثر و تبلیغی است.

29- با دعای ندبه در پگاه جمعه

علی اکبر مهدی پور – تهران: موعود – 217 ص – رقعی – 970 تومان، چاپ اول 1380 ش.

نقد و بررسی و پاسخ به اشکالات سندی و محتوایی دعای ندبه و در پایان کتابنامه ای سودمند برای پژوهشگران ارائه شده است.

30- باغبان

محمدتقی اختیاری – تهران: مدرسه – 28 ص – رقعی بزرگ (مصور) – 250 تومان، چاپ سوم 1380 ش.

بازآفریده های حکایت تشرف سیداحمد رشتی به محضر امام زمان علیه السلام است در قالب داستان کوتاه از مجموعه ی حکایت حضور.

31- با یاد یار تا لحظه ی دیدار

گردآوری سید خلیل سیدزاده. تهران: مهام – 768 ص – 450 تومان – رقعی – چ اول. 1380 ش.

مجموعه ی یکصد و یک دو بیتی از شاعران مختلف می باشد که عرض ارادت سرایندگان به پیشگاه امام زمان علیه السلام است و برای علاقمندان ادب و شعر دینی مجموعه ای مفید ه شمار می آید.

32- بر آستان جانان

عبدالصمد شاعلی – تهران: رایحه – 240 ص – رقعی – 950 تومان – چاپ اول، 1380 ش.

نویسنده در این اثر آموزشی زیارت آل یس را کلمه به کلمه با استناد به روایت های معتبر شیعی شرح و تفسیر کرده است.

33- برکات حضرت ولی عصری علیه السلام

سیدجواد معلم – قم: ذاکرالمهدی – 552 ص - وزیری (گالینگور) – 3200 تومان، چاپ اول 1381 ش.

بازنوشته و برگزیده ای از کتاب «العبقری الحسان» تألیف شیخ علی اکبر نهاوندی است که شامل تشرفات، مکاشفات، معجزات و رؤیاهای صادقه مرتبط با امام زمان علیه السلام می باشد.

34 – به احترام آفتاب

سیدعلی کاشفی خوانساری. تهران: موعود . 63 ص – رقعی (شمیزی) – 300 تومان – چاپ اول، 1379 ش.

مجموعه ی 40 شعر درباره ی امام زمان علیه السلام که برای تبلیغ نوجوانان مفید می باشد.

35- بهار مهدی علیه السلام

رضا فیروز – تهران: رایحه – 20 ص – وزیری – 350 تومان – چاپ پنجم، 1382 ش.

زندگانی امام عصر علیه السلام و باورهای شیعه درباره ی آن حضرت با پر کردن خانه های خالی منظم توسط خواننده مطرح شده است.

36- بعد از آن صدای آسمانی

مصطفی رحماندوست – قم: بوستان کتاب – 20 ص – خشتی – 380 تومان، چ اول 1381 ش.

برکات عصر طلائی ظهور را در قالب داستان آورده است.

37- پاداش انتظار

دکتر نادر فضلی – تهران: رایحه – 48 ص – رقعی – 350 تومان – چاپ چهارم، 1382 ش.

در این اثر تبلیغی منزلت والای ایمانی به امام زمان علیه السلام در دوران تاریک غیبت بیان شده است. نام پیشین این کتاب در چاپ نخستین پاداش پایداری در ایمان به حضرت مهدی علیه السلام بوده است.

38- پرچم پیروز

دکتر نادر فضلی – تهران: منیر – 48 ص – رقعی – 350 تومان – چاپ دوم، 1383 ش.

چگونگی رویارویی امام عصر علیه السلام با نیروهای نظامی، اقتصادی، تبلیغی و علمی دشمنان و پیروزی بر آنان مورد بررسی و تبیین قرار گرفته است.

39- پیدای پنهان

مسعود پورسید آقایی – قم: انتشارات حضور، 72 ص، پالتویی، 250 تومان، چ سوم، 1380 ش.

نگاهی کوتاه به زندگانی، سیرت، دوران طلائی ظهور و آثار حضرت مهدی علیه السلام است که جنبه ی اطلاع رسانی و آموزشی دارد.

40- پیک میلاد نور

سید محمد طبائی، مهدی رجبی، مهدی زمانی و سعید مجیدزاده – تهران: مهرآوران – 18 ص – وزیری (مصور) – 150 تومان – چاپ اول، 1381 ش.

مجموعه ی داستان، شعر و نقاشی و جدول و سرگرمی برای آشنایی دانش آموزان ابتدایی با امام زمان علیه السلام است.

41- پیمان غدیر (بیعت با مهدی علیه السلام)

سید محمد بنی هاشمی – تهران: منیر – 60 ص – رقعی – 600 تومان – چاپ سوم، 1383 ش.

غدیر، دارای محتوای اعتقادی بسیار مهمی است که تکلیف مردم را در دنیا و آخرت مشخص می سازد و همه ی انسان ها تا قیامت موظف به عمل به آن هستند. آنچه پیامبر اکرم صلی الله علیه واله و سلم در روز غدیر بر همه ی مسلمانان تکلیف فرموده اند این است که امیرالمؤمنین علیه السلام و ائمه از فرزندان ایشان تا حجة بن الحسن عجل الله تعالی فرجه الشریف را مولای خویش بدانند...

لازمه ی اعتقاد به ولایت و مولویت امام علیه السلام این است که مؤمن برای ایشان در همه ی امور مربوط به خود اولویت قائل باشد...

هم اکنون نیز که ما در زمان مولویّت آخرین وصی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم قرار گرفته ایم باید منصفانه درباره وضعیت خویش به داوری بنشینیم که چقدر در انجام این وظیفه ی قلبی و جوارحی خود موفق بوده ایم؟ (پیمان غدیر صص 9 و 35 و 38 و 44)

این کتاب همانطور که از عبارت های آن پیداست یکسره خواندنی و درس آموز و اثر گذار می باشد. و بدون مبالغه عقاید اصیل شیعه را بیان می کند.

42- تو می آیی

علی صفائی حائری – قم: لیلة القدر – 96 ص – رقعی – 400 تومان، چاپ دوم 1381 ش.

در این اثر موضوع انتظار و اداب و آثار آن به خوبی بیان شده و در ادامه از ضرورت وجود امام سخن رفته است.

43- تاریخ غیبت کبری

سیدمحمد صدر – ترجمه سید حسن افتخار زاده – تهران: نیک معارف – 688 ص – وزیری – (گالینور) – 4000 تومان – چ دوم، 1382 ش.

این اثر که بازگردان دومین کتاب ازمجموعه ی سترگی درباره ی امام عصر ارواحنا فداه می باشد، مباحثی از قبیل: ویژگی های دوران غیبت کبری، دیدار حضرت، وضع تدین فرد و جامعه، شرایط و نشانه ای ظهور... را در بر دارد.

44- تمنای ظهور

دکتر احمد قندی – تهران: دیار – 120 ص- رقعی – 600 تومان – چاپ چهارم، 1383 ش.

کتاب حاضر خلاصه ای از سه باب از ابواب هشتگانه ی مکیال المکارم است. موضوعات این سه باب به ترتیب عبارت اند از: 1- وجوب شناسایی امام عصر علیه السلام 2- دلایل این که مهدی اسلام همان حضرت حجت بن الحسن علیهم السلام است. 3 – برخی از حقوق امام عصر علیه السلام بر ما که خواننده را به انجام وظایفش نسبت به آن حضرت تشویق و ترغیب می کند. کتاب با نثری روان، کاربرد آموزشی و تبلیغی دارد.

45- تنهایی و سفر

محمد تقی اختیاری – تهران: مدرسه – 32 ص – وزیری (مصور) 250 تومان، چ سوم، 1381 ش.

بازآفریده ی حکایت زن و شوهری سعادتمند که از مشهد مقدس برای زیارت عتبات وارد عراق می شوند و در مسجد سهله توفیق زیارت امام زمان علیه السلام را می یابند و خواسته هایشان را از حضرتش می خواهند.

46- جدول خانواده ویژه نامه ی حضرت مهدی علیه السلام

رضا فیروز – تهران: داود –20 ص – رقعی – 350 تومان – چاپ چهارم، 1382 ش.

مجموعه ای برای علاقمندان به حل جدول در جهت آشنایی بیشتر با امام زمان علیه السلام همراه با حکایتی خواندنی از عنایت آن امام مهربان.

47- جلوه نگار

احمد حصیری – قم: یاقوت - 120 ص – رقعی – 400 تومان، چاپ سوم 1381 ش.

پاسخ امام زمان علیه السلام به چهل سؤال مطرح شده با آن حضرت است که در موضوعات گوناگون اعتقادی و فقهی می باشد.

48- چراغانی نیمه شعبان

تهران: رایحه – 12 ص – خشتی – 350 تومان، چاپ اول 1382 ش.

مجموعه نقاشی و رنگ آمیزی درباره امام زمان علیه السلام است.

49- چهل حدیث

محمد کاظم به نیا – تهران: ریحان – 116 ص – رقعی – 750 تومان – چاپ دوم، 1383 ش.

برگزیده ای از احادیث درباره ی حضرت مهدی علیه السلام و منتظران.

50- چشم انداز

اصغر صادقی – تهران: آفاق، 168 ص، رقعی (شمیز) ، 900 تومان، چاپ اول، 1381 ش.

متن شش سخنرانی پیرامون امام عصر علیه السلام با عناوینی چون آشنایی با حضرت، قطعیت ظهور، علی علیه السلام در آغاز و مهدی علیه السلام در انجام ... دانش آموختگان بیش از دیگران از آن بهره خواهند برد.

51- چهل سخن

مهدی شیزری – تهران: ریحان – 48 ص – رقعی – 350 تومان – چاپ دوم، 1383 ش.

برگزیده ای از سخنان حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.

52- چهل حدیث در شناخت امام زمان علیه السلام

گروه تحقیقاتی انتشارات دلیل – قم: دلیل ما – 48 ص – رقعی – 250 تومان، چاپ اول 1380 ش.

گزینشی هدفمند با سیری زیبا در احادیث و روایات معصومین علیه السلام و توضیحی سودمند به همراه هر ترجمه.

53- حدیث بعد از میلاد

سید مجتبی بحرینی – تهران: منیر – 136 ص – رقعی – 650 تومان – چاپ سوم، 1381 ش.

در این اثر تأویل چند آیه درباره ی امام عصر علیه السلام و معراج حضرت مهدی علیه السلام در روزهای آغازین تولد و قرار گرفتن در بیت الحمد و حالات آن حضرت از روز سوم تا هفتم ولادت آمده است این اثر کاربرد آموزشی دارد.

54- حدیث جوانی و یاران امام زمان علیه السلام

اسماعیل حاجیان – تهران: مهام – 64 ص – رقعی – 650 تومان – چاپ اول، 1383 ش.

از آن جا که یاران امام عصر علیه السلام از میان جوانان خواهد بود در این کتاب ویژگی ها و تکالیف آنان نسبت به مولایشان آمده است.

55- حدیث دو سفیر (پدر و پسر)

سید مجتبی بحرینی – تهران: منیر – 112 ص – رقعی – 750 تومان – چاپ اول، 1383 ش.

زندگی نامه ی دو نایب سعادتمند جنابان عثمان بن سعید و محمدبن عثمان که از طرف امام زمان علیه السلام نیابت خاص داشته اند.

56- حدیث سرداب

سید مجتبی بحرینی – تهران: منیر – 112 ص – رقعی – 750 تومان – چاپ اول، 1383 ش.

چگونگی غیبت، تعقیب مأموران دولتی، حضرت ولی عصر علیه السلام را پس از نمازگزاردن ایشان بر بدن مطهر پدر و گریز آن بزرگوار به محل پنهانی در منزلشان که به صورت زیرزمینی دورتر از ساختمان منزل بوده و آغاز غیبت حضرت از سرداب مقدس.

57- حدیث شب میلاد

سید مجتبی بحرینی – تهران: منیر – 119 ص – رقعی – 620 تومان – چاپ دوم، 1381 ش.

شرح حال حکیمه خاتون و چگونگی میلاد حضرت مهدی علیه السلام و فضائل آن مولود کریم به همراه اشعاری جالب درباره ی آن حضرت از موضوعات این اثر آموزشی می باشد.

58- حدیث قبل از میلاد

سید مجتبی بحرینی – تهران: منیر – 108 ص – رقعی – 590 تومان – چاپ اول، 1381 ش.

بشارت های چهارده معصوم علیه السلام درباره امام زمان علیه السلام و تفسیر آیه ی «و لقد کتبنا فی الزبور» و سرانجام ماجرای آمدن ملیکه مادر والاگهر آن حضرت به سامرّا و ازدواج ایشان با حضرت عسکری علیه السلام و به دنیا آمدن پیشوای دوازدهم به همراه سرودهایی منتخب، در این اثر آمده است.

59- حدیث غیبت و سفارت

سید مجتبی بحرینی – تهران: منیر – 128 ص – رقعی – 750 تومان، چاپ اول 1382 ش.

وقایع رحلت امام حسن عسکری علیه السلام و آغاز امامت حضرت مهدی علیه السلام در سن پنج سالگی و غیبت صغری و سفارت نایبان چهارگانه موضوعات این اثر می باشد.

60- حضرت امام مهدی عجل الله فرجه خورشید پنهان

حسین صالح – قم: حضور – ص – وزیری (شمیز) – 900 تومان –چاپ اول، 1382 ش.

حکایت های شیرین از زندگانی امام مهدی علیه السلام و سخنان معصومین علیهم السلام درباره ی آن حضرت و سخنانی از خود امام زمان علیه السلام و دانستنی هایی درباره ی آن پیشوای مهربان با نثری ساده و روان نگاشته شده است.

61- حکومت جهانی امام عصر علیه السلام

محمدتقی فلسفی – تهران: بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود علیه السلام – 96 ص – رقعی – 300 تومان، چاپ اول 1380 ش.

مجموعه سه سخنرانی است که در موضوعات حکومت واحد جهانی، اقامه عدل جهانی و طول عمر امام عصر علیه السلام ایراد گردیده است.

62- حکایت غیبت

دکتر نادر فضلی – تهران: رایحه – 24 ص – رقعی – 300 تومان – چاپ ششم، 1382 ش.

شباهت های حضرت مهدی علیه السلام به برخی از پیامبر صلی الله علیه و آله همچون عیسی، موسی و نوح علیهم السلام با استناد به روایتی از حضرت صادق علیه السلام در قالب داستان در این اثر بیان شده است. کاربرد تبلیغی دارد.

63- حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) از دیدگاه قرآن و عترت

محمود شریعت زاده خراسانی. تهران: دارالصادقین، 204 ص، وزیری، 640 تومان، چ سوم – 1378 ش.

مؤلف در بخش اول این اثر 203 آیه از قرآن مجید که درباره ی امام زمان علیه السلام است گردآوری کرد. تفسیر روائی آنها از در ذیل هر یک نوشته است. و در بخش دوم از هر امام پنج حدیث آورده است.

64- حماسه ی عاشورا به بیان حضرت مهدی علیه السلام

جلال برنجیان. تهران: طور، 232 ص. رقعی، 650 تومان، چاپ پنجم، 1378 ش.

این کتاب در دو بخش تنظیم شده است:

1- زیاراتی که از ناحیه ی مقدسه برای حضرت سیدالشهدا صدور یافته است.

2- توقیعات و دیدارهایی که در همان موضوع صورت انجام پذیرفته است.

65 – خاطره ی آن شب

جمال الدین حجازی – تهران: نیک معارف – 96 ص – رقعی – 700 تومان – چ 12، 1382 ش.

در این کتاب تبلیغی داستان ورود حضرت نرجس خاتون علیها السلام به سامرا و چگونگی ازدواج ایشان با حضرت عسکری علیه السلام و تولد حضرت مهدی علیه السلام و آشنایی با نایبان چهارگانه و فایده ی امام غایب و ویژگی های منتظر با نثری روان قلمی شده است.

66- خروس غمگین قصه ی ما

مهدی رحیمی، نقاشی سالار سالکی – تهران: بنیاد بعثت – 30 ص – خشتی – 200 تومان – چ چهارم، 1376 ش.

پی جویی از غیبت خورشید عالمتاب در پس ابرها و زمینه سازی برای ظهور آن در قالب داستانی دل انگیز موضوع این اثر تبلیغی است.

67- خسرو خوبان

داوود صفرزاده . تهران: طور – 56 ص – تومان – رقعی – چاپ اول 1380 ش.

در این اثر آموزشی ولادت و زندگانی امام زمان علیه السلام تا غیبت کبری به رشته تحریر آمده است.

68- خورشید نیمه شب

سیدمهدی شجاعی؛ تصویرگر: امین قاضی زاده – تهران: ریحان – 24 ص – خشتی – 450 تومان – چاپ پنجم، 1380 ش.

بازآفرینی ماجرای شرفیابی علامه ی حلی به حضور امام زمان علیه السلام در قالب داستان کوتاه و فضای صمیمی نوجوانان.

69- خورشید می خندد

افسانه شعبان نژاد – قم: بوستان کتاب – 16 ص – خشتی – 300 تومان، چاپ اول 1381 ش.

مراسم بزرگداشت نیمه شعبان موضوع این اثر است.

70- دانه کوچولوی منتظر

مینا ذاکر شهرک و بهاره بهداد – تهران: زیتون – 24 ص – خشتی – 1200 تومان – چاپ اول، 1382 ش.

دو مقوله ی انتظار و امید در قالب داستانی کودکانه بیان شده است.

71- داستان هایی از امام زمان علیه السلام

حسن ارشاد – قم: مسجد مقدس جمکران – 316 ص – رقعی (شمیز) – 1000 تومان – چاپ اول، 1379 ش.

نویسنده با هدف ترویج فرهنگ مهدویت و نشر معارف امام عصر علیه السلام اقدام به گردآوری و ترجمه ی 139 داستان مرتبط با آن حضرت از جلدهای 51، 52 و 53 بحارالانوار نموده است.

72- در حریم غریم

سعید مقدس – تهران: برگ نفیس – 32 ص – رقعی – 200 ومان – چاپ اول، 1379 ش.

بازآفریده ی کیفیت فرمان امام عصر علیه السلام درباره ی احداث مسجد مقدس جمکران می باشد که با قلمی ادیبانه و تبلیغی نگارش یافته است.

73- در فجر ساحل

محمد حکیمی – تهران: آفاق – 184 ص – رقعی – 950 تومان – چاپ 22، 1382 ش

نویسنده در کتاب حاضر با استناد به قرآن و احادیث بیت علیهم السلام و دیدگاه های اندیشمندان غربی می کوشد آینده ی درخشانی را با ظهور حضرت مهدی علیه السلام برای مخاطبان ترسیم نماید و آثار سازنده ی انتظار را گوشزد می کند. خواننده با مطالعه ی این اثر آموزشی، امیدهایی نو به آینده در خود می یابد. ترجمه ی انگلیسی این اثر تحت عنوان

IN THE SHORT AURORA توسط همین انتظارات به چاپ رسیده است.

74- دعای عهد

ترجمه و تحقیق علی اکبر تلافی – تهران: نیکراد – 16 ص – جیبی – 70 تومان – چ چهارم، 1380 ش.

حکمت تجدید عهد با امام زمان علیه السلام مدارک دعای عهد صبحگاهی و ترجمه ی سلیس و روان آن در این اثر دیده می شود.

75- دعای ندبه

ترجمه و تحقیق علی اکبر تلافی – تهران: ریحان – 48 ص – جیبی – 170 تومان – چاپ اول، 1380 ش.

حکمت اندوه و ندبه در فراق امام زمان علیه السلام و مدارک دعای ندبه به همراه ترجمه ی سلیس و روان در این کتاب تبلیغی آمده است.

76- دعای ندبه روزنه ای به آفتاب

مقدمه و ترجمه سید حسن افتخارزاده سبزواری – تهران: نبأ – 64 ص – پالتویی – 250 تومان، چاپ دوم 1379 ش.

متن و ترجمه زیرنویس دعای شریف ندبه با پیش درآمدی دل انگیز.

77- دعوی السفاره فی الغیبة الکبری

شیخ محمد سند – قم: محبّین – 214 ص – وزیری (گالینگور) – 2000 تومان – چاپ ال، 1425 ق.

فرق بین سحر و معجزه، معنی نیابت، نیابت در کلمات دانشمندان، نیابت فقیهان، منابع شریعت، احوال نایبان چهارگانه، مدعیان بابّیت، فرقه های منحرف تاریخ بابیّت در ایران و خروج دجال و برخی نشانه های ظهور از جمله مباحث این کتاب است.

78- دفتر خاطرات من با امام زمانم

بهرام افشار آزاد – تهران: رایحه – 12 ص – خشتی – 350 تومان – چاپ پنجم، 1382 ش.

در این کتاب تبلیغی، خواننده اطلاعات خود را درباره ی حضرت مهدی در قالب سرگرمی به صورت نقطه چین و خانه های خالی جدول جای می دهد.

79- دل پروانه تنگ است

حمید هنرجو. تهران: مهام- 24 ص – 350 تومان – خشتی – چاپ اول 1380 ش.

مجموعه ی سروده های شاعر برای کودکان و نوجوانان درباره ی امام عصر است و کاربرد تبلیغی دارد.

80- دل سیاه انار

سعید آل رسول – تهران: رائحه – 32 ص – وزیری – 300 تومان، چاپ اول 1381 ش.

بازآفریده ی حکایت توطئه وزیر بحرین با یک انار نسبت به شیعیان آن دیار و توسل و شرفیابی محمد بن عیسی به محضر امام زمان علیه السلام و رسوایی آن وزیر است.

81- راز دل با امام

دکتر احمد قندی – تهران: دیار – 40 ص – رقعی – 300 تومان – چاپ چهارم، 1383 ش.

این اثر تبلیغی دومین قسمت از مجموعه ی «چگونه با امام زمان علیه السلام ارتباط برقرار کنیم» است. نویسنده سفرنامه ی خود به شهرهای نجف، کربلا، کوفه و سامرا را با نثری ساده و روان نگاشته و به مخاطبان تذکر داده است که در حرم های مقدس برای سلامت و فرج امام عصر علیه السلام دعا کنند.

82- دلیل آفتاب

محمدحسین رحیمیان – قم: دلیل ما – 208 ص – رقعی – 950 تومان، چاپ اول 1381 ش.

تحقیقی کوتاه درباره ارتباط متقابل حضرت زهرا علیها السلام و فرزندش حضرت مهدی علیه السلام.

83- راز طول عمر امام زمان علیه السلام

علی اکبر مهدی پور – قم: طاووس بهشت، 109 ص – رقعی، 305 تومان، چ سوم، 1378 ش.

در این اثر آموزشی طول عمر امام زمان علیه السلام از دیدگاه قرآن، ادیان، پیشوایان، زیست شناسان، محققان، مؤلفان، متخصصان و دیگر دست اندرکاران مراکز علمی و تحقیق بررسی شده است.

84- راه مهدی (عج)

سیدرضا صدر به اهتمام سیدباقر خسرو شاهی – قم: دفتر تبلیغات اسلامی – 272 ص – وزیری – 1350 تومان – چاپ دوم، 1381 ش.

نوشتاری درباره ی عدالت در حکومت جهانی حضرت، ویژگی های ایشان، طول عمر، بشارات و اشارات، سفیران چهارگانه، معجزات تشرفات با نگاهی نوین و نثری جذاب پاسخگوی نسل اندیشمند و پرسشگر.

85- راهنمای موضوعی مکیال المکارم

عبدالحسین طالعی – تهران: مکیال – 112 ص – وزیر – 550 تومان – چاپ اول، 1380 ش.

کتاب حاضر فهرستی کارآمد از موضوعات متنوع و تفصیلی فراوان ترجمه کتاب مکیال المکارم است که دانش پژوهان می توانند به مدد آن از مطالب کتاب بهره مند شوند.

86- راه وصال

سید محمدرضا حسینی مطلق – قم: نصایح – 232 ص – رقعی – 1100 تومان – چاپ هفتم، 1383 ش.

وظایف مؤمنان در زمان غیبت امام زمان علیه السلام را براساس مکیال المکارم و پیوند معنوی با ساحت قدس مهدوی (تکالیف الانام) و چند کتاب دیگر نوشته است که تعداد آن وظایف به نود و نه وظیفه می رسد.

87- روز آرزوها

حسین فتاحی سیدهاشم بحرانی – قم: بوستان کتاب – 64 ص – خشتی (مصور)، 580 تومان، چاپ اول، 1381 ش.

زندگینامه امام زمان علیه السلام از تولد تا غیبت صغری به طور مختصر می باشد.

88- روزنه ای به خورشید

سیدهاشم بحرانی، ترجمه ی سیدحسن افتخارزاده. تهران: نیک معارف، 192 ص. وزیری، 850 تومان، چ سوم، 1381 ش.

ترجمه ی «تبصرة الولی فیمن رای القائم المهدی» است که در آن پنجاه و پنج مورد از دیدارهای اشخاص مختلف با امام عصر علیه السلام گزارش شده است.

89- روزگار رهایی

کامل سلیمان، ترجمه ی علی اکبر مهدی پور. تهران: آفاق، 1336 ص (2 جلد) وزیری (گالینگور)، 9000 تومان، چاپ چهارم، 1381 ش.

دایرة المعارفی بدیع و مستند در ارائه فرهنگ مهدویت و معرفی زندگانی رهایی بخش جهان با شرح گسترده ای بر رخدادهای آخرالزمان.

90- روزی که باران می بارید

محمدیه کیانی – قم: بوستان کتاب – 16 ص – خشتی – 300 تومان – چاپ اول، 1381 ش.

تبلیغ نام امام زمان علیه السلام در قالب یک داستان است.

91- رهایی بخش

مسعود شریعت پناهی – تهران: آفاق – 96 ص – رقعی – 550 تومان – چاپ پنجم، 1382 ش.

آشنایی با حضرت مهدی علیه السلام از دیدگاه رهبری اجتماعی و نقش آفرینی آن امام همام در عرصه ی حیات جامعه با نثری مستحکم و مستند.

92- رهبری بر فراز قرون

سیدمحمد باقر صدر – ترجمه ی مصطفی شفیعی – تهران: موعود – 120 ص – رقعی – 600 تومان – چاپ اول، 1379 ش.

ترجمه ای از کتاب «بحوث حول المهدی» است که با شیوه ی عقلانی و علمی به هشت پرسش درباره ی امام زمان علیه السلام و قیام جهانی ایشان پاسخ گفته است.

93- زنده ی روزگاران

حسین فریدونی. تهران: افاق، 168 ص، رقعی، 900 تومان، چاپ اول، 1381 ش.

بررسی و تحلیل علمی زیست طولانی و پاسخ به سؤالات منکرین این امر و ارائه ی دیدگاه ادیان و مذاهب، در موضوع دیرزیستی.

94- زیارت آل یس

ترجمه و تحقیق علی اکبر تلافی – تهران: ریحان – 24 ص – جیبی (شمیز) – 140 تومان – چاپ اول، 1380 ش.

لزوم وجود حجت در زمین و فائده ی ایشان در دوران غیبت و وظیفه ی ارادت ورزی ما نسبت به آن بزرگ و ترجمه ی زیارت آل یس و مدارک آن، محتویات کتاب حاضر است.

95- زیارت ناحیه مقدسه

ترجمه ی حسین استاد ولی، تهران: منیر، 72 ص، رقعی، 495 تومان، چاپ چهارم، 1383 ش.

متنی بلند و حماسی و نثری ادیبانه در قالب زیارت سیدالشهدا علیه السلام که از ناحیه ی امام عصر علیه السلام شرف صدور یافته است.

96- زیارة الناحیة المقدسة

ZIYARAT NAHIYA AL-MUQADDASA

وحید مجد – تهران: نبأ – 119 ص – رقعی – 1000 تومان – چاپ اول، 1382 ش.

97- زیباترین دیدنی

فریبا کلهر – تهران: قم: بوستان کتاب – 16 ص – خشتی – 300 تومان، چاپ اول، 1381 ش.

ترسیمی از فرهنگ کهن انتظار در فضاهای صادقانه ی کودکان.

98- سارا منتظر است

آذر صدیقی، نقاشی گلریز اسلامیان. تهران: سروش – 16 ص – خشتی – 160 تومان – چاپ اول، 1377 ش.

جشن نیمه ی شعبان و نذر برای آن، موضوع این اثر عاطفی و احساسی است.

99- سرانجام صالحان

دکتر نادر فضلی – تهران: منیر- 292 ص – رقعی – 2100 تومان – چاپ دوم، 1383 ش.

نویسنده در این اثر موضوع انتظار و ظهور را در داستان حضرت موسی علیه السلام دنبال کرده و از آیات و روایت های شیعی بهره های فراوان برده است.

100- سلام، امام خوب ما

محسن خمسه ای- عباس صابریان. تهران: مهام – 12 ص – 350 تومان – رحلی – چاپ اول، 1380 ش.

مجموعه ی سرگرمی و رنگ آمیزی با موضوع تبلیغ نام حضرت مهدی علیه السلام است.

101- سلام بر پرچم افراشته

سیدمجتبی بحرینی – تهران: منیر – 235 ص – رقعی – 750 تومان – چاپ اول، 1377 ش.

شرح و تفسیر فرازهایی از زیارت آل یس است که هر یک با سلام آغاز شده است.

102- سلوک منتظران

سید محمد بنی هاشمی ، تهران: منیر، 344 ص، رقعی، 2600 تومان – چاپ دوم، 1383 ش.

مجموعه ای محققانه درباره ی وظایف منتظران است که با تکیه بر دیدگاه اهل بیت علیهم السلام بیان شده است.

103- سوار در برف

سیدجمال الدین حجازی. تهران: موعود. 94 ص – رقعی – 300 تومان – چاپ اول، 1378 ش.

مجموعه ای تبلیغی از داستان های تشرف به محضر امام عصر علیه السلام است که برای مخاطبان نوجوان نوشته شده است.

104- سوگند به نور شب تاب

سید مجتبی بحرینی – تهران: منیر – 140 ص – رقعی – 690 تومان چاپ دوم، 1381 ش.

شرحی گویاست بر دعای نیمه ی شعبان که به منزله زیارت حضرت صاحب الامر علیه السلام می باشد و جنبه ی آموزشی دارد.

105- سیمای مهدوّیت در قرآن

محمدجواد مولوی نیا. قم: مؤسسه انتشاراتی امام عصر(عج)، 200 ص، رقعی(شمیز). 790 تومان، چاپ اول، 1381 ش.

در این کتاب 75 آیه از قرآن کریم که با مهدویت ارتباط دارد. با تکیه به بیان اهل البیت علیهم السلام مشخص شده است.

106- شرحی بر دعای ندبه

سیدمحی الدین علوی طالقانی – تهران: شرکت چاپ و نشر بین الملل – 360 ص، وزیری، 1500 تومان، چاپ اول، 1381 ش.

شرحی است بر دعای ندبه که با استناد به روایت های شیعی فراهم آمده و پیشتر تحت عنوان «کشف العقده فی شرح دعاء الندبه» توسط نشر صدوق به چاپ رسید ه بود.

107- شمع و پروانه

جمعی از نویسندگان – قم: بوستان کتاب – 119 ص – نیم خشتی (مصوّر) – 950 تومان – چاپ اول، 1382 ش.

مجموعه ی معارف، نکته های شیرین، شعر، سرگرمی و حکایت درباره ی امام زمان علیه السلام است.

108- شمیم آشنایی

سید محمد هادی صدرالحفاظی. قم: مولود کعبه، 224 صف رقعی (شمیز)، 950 تومان چاپ اول، 1380 ش.

تلخیص و گزیده ای از کتاب پر ارج «معرفت امام عصر علیه السلام» نگاشته ی دکتر سید محمد بنی هاشمی است. در پایان هر فصل از این کتاب سؤالاتی مطرح شده است که پاسخ دادن به آنها در فهم عمیق تر مطالب مؤثر خواهد بود.

ر.ک به معرفت امام عصر علیه السلام

109- شناخت امام زمان علیه السلام

سیدمحمود علوی. تهران: ابصار – 48 ص -220 تومان – جیبی – چاپ اول 1380 ش.

آشنایی با امام زمان علیه السلام و باورهای شیعه درباره ی آن حضرت به طور مختصر بیان شده است و کاربرد تبلیغی دارد.

110- شهر به شهر و کو به کو

سعید مقدس – تهران: مکیال – 88 ص – 750 تومان – رقعی – (مصور رنگی ) – چاپ اول، 1382 ش.

گذری روحانی به اماکن منتسب به امام عصر علیه السلام و یادآوری خاطرات و حوادث تاریخی مرتبط با امام عصر علیه السلام به همراه درددلی از سر محبت با آن حضرت.

111- شهریار صبح

رضا (بهزاد) فیروزمنش. تهران: رایحه، 160 ص رقعی (شمیز)، 450 تومان، چاپ اول، 1376 ش.

مجموعه ای از اشعار شاعران یاری گوی درباره ی امام زمان علیه السلام است.

112- شیوه های یاری قائم ال محمد علیه السلام

محمدباقر فقیه ایمانی – قم: عطر عترت، 192 ص، وزیر، 700 تومان، چاپ اول، 1381 ش.

نویسنده راه های یاری و نصرت امام زمان علیه السلام را به طور مفصل و مستند بیان کرده است.

113- صبح امید

امیر افشار موحد، عباس صابریان. تهران: مهام – 12 ص – 350 تومان – رحلی – چاپ اول، 1380 ش.

دانستنی هایی درباره ی امام زمان علیه السلام در قالب سرگرمی و رنگ آمیزی است.

114- صبح امید

صدرالدین هاشمی دانا – تهران: مکیال – 168 ص- رقعی – 750 تومان – چاپ سوم، 1382 ش.

تلاش این کتاب بر آن است که نگرشی بر ابعاد گوناگون اعتقاد به مهدویت در یک روند مرتبط داشته باشد تا طرحی کشلی و به هم پیوسته از این باور راستین به دست دهد.

115- صحیفه مهدیه

سید مرتضی مجتهدی سیستانی ترجمه: محمد حسین رحیمیان – قم: دارالثقلین – 560 ص – وزیری (گالینگور) - 2000 تومان - چاپ چهارم، 1381 ش.

مجموعه مفصل نمازها و دعاها و توسلات و عریضه ها و استخاره ها و زیارت هایی است که درباره ی امام زمان علیه السلام صدور یافته است. منتخب این کتاب با ترجمه توسط نشر الماس به سال 1381 ش در قطع جیبی چاپ شده است. ترجمه ی اردوی این اثر تحت همین عنوان توسط عباس بک ایجنسی در شک لکنهو کشور هند به چاپ رسیده است.

116- طعم شیرین انتظار

رضا فیروز – تهران: داود – 23 ص – وزیری (شمیز) – 350 تومان – چاپ سوم، 1382 ش.

بازآفریده ی تشرف علی بن مهزیار اهوازی به محضر حضرت مهدی علیه السلام است.

117- طلوع خورشید

زهره مسجد جامعی. تهران: سیمای فرهنگ، 12 ص خشتی، 300 تومان، چ اول، 1378 ش.

این اثر نگاهی به زندگینامه ی حضرت مهدی علیه السلام است که با کمک تصویرهای رنگی چسباندنی و رنگ گردن نقاشی ها توجه خوانندگن را بیشتر جلب می کند.

118- فرائد فوائد الفکر فی الامام المهدی المنتظر

شیخ مرعی بن یوسف مقدسی حنبلی – قم: دارالکتاب الاسلامی، 412 ص ، وزیری (گالینگور)، چ اول، 1424 ق.

این کتاب در هفت باب با این موضوعات سامان داده شده است: 1- فی حقیقة ظهور المهدی علیه السلام 2- فی اسمه و صفته 3- فی علامات ظهوره 4- فی ذکر مبایعته بالخلافة 5- فیما یکون من الفتن قبل ظهوره و بعده 6- فی اجتماعه بعیسی 7- فی وفاته و قدر مدّته و محقق این کتاب در مقدمه ای فاضلانه به اشکالات اهل تسنن و تشیع در احادیث حضرت مهدی علیه السلام که در کتاب ها و اینترنت مطرح است پاسخ گفته است.

119- فصل ها، چشم به راه

عبدالحسین فخاری؛ نقاشی: سیدرضا غازی راد – تهران: زیتون – 24 ص – خشتنی – 500 تومان – چاپ نهم، 1381 ش.

قصه ی نمادین مادربزرگ برای نوه ی خردسالش گلی کوچولو از انتظار جاری در تمامی فصل های سال.

ترجمه ی فرانسوی این اثر تحت عنوان «Les saisons dans son attente» و ترجمه ی انگلیسی آن تحت عنوان «The seasons are eagerly waiting» و ترجمه ی عربی آن تحت عنوان «الفصول فی انتظار» توسط همین انتشارات به چاپ رسیده است.

120- فضائل المهدی علیه السلام

علی اکبر تلافی – تهران: نیک معارف – 64 ص – نیم جیبی – 120 تومان – چاپ چهاردهم، 1382 ش.

زندگانی مستند امام عصر علیه السلام، فضائل آن حضرت و برخی از حکمت های غیبت و وظایف ما نسبت به آن حضرت در این اثر کوچک آموزشی، تبلیغی آمده است.

121- کجاست ردّ پای تو؟

محمود پور وهّاب – قم: بوستان کتاب – 40 ص – نیم خشتی (مصور) – 380 تومان، چاپ اول، 1381 ش.

مجموعه شعر درباره امام زمان علیه السلام که از زبان شاعران گوناگون جمع آوری شده است.

112- گردی از رهگذر دوست

علی اصغر یونسیان (ملتجی) – قم: مسجد مقدس جمکران – 453 ص – رقعی – 1400 تومان، چاپ اول، 1380 ش.

مجموعه ای از سروده های شاعر درباره ی امام زمان علیه السلام است که پیشتر در سه کتاب شعر به نام های «زمزمه ی انتظار»، «نغمه ی انس» و «نجوای منتظران» به چاپ رسیده بود.

123 – گفتارهایی پیرامون امام زمان علیه السلام

دکتر سید حسن افتخارزاده – تهران: نیک معارف – 198 ص – وزیری (شمیز) – 1000 تومان، چاپ پنجم، 1382 ش.

مجموعه ای آموزشی، از گفتارهای نویسنده درباره ی آینده ی جهان، معنای غیبت، کمالات امام عصر علیه السلام، طول عمر از نظر علوم طبیعی، فلسفه و قرآن و ... می باشد که برای خوانندگان و اهل تحقیق است و ترجمه ی انگلیسی این اثر تحت عنوان «Discussons on IMAM-E-ZAMAN » توسط انتشارات نبأ به چاپ رسیده است.

124- گمگشته

نادر بلوچ نژاد – تهران: مهام – 48 ص – 250 تومان – رقعی – چاپ اول 1380 ش.

بازنویسی تشرف سید احمد رشتی و ملامحمد تقی مجلسی به محضر نورانی امام زمان علیه السلام است.

125- لحظه ها، اما سبز

حسن جلایر. تهران: آفاق، 144 ص، رقعی، 850 تومان، چ اول، 1382 ش.

مجموعه اشعاری است که درباره ی امام زمان علیه السلام سروده است.

126- لحظه به لحظه در انتظار ظهور امام عصر علیه السلام

Moment by Moment: Expecting the Advent of al – Qaim (PBUH)

وحید مجد – تهران: نبأ – 112 ص – رقعی – 600 تومان – چاپ اول، 1382 ش.

127- ماه در آینه

مریم ضمانتی پور. تهران: موعود. 96 ص – رقعی – 500 تومان – چاپ اول، 1379 ش.

مجموعه ی شش داستان از عنایت های امام عصر علیه السلام به عالمان و شیعیان است که در جهت تبیغ نام آن حضرت نگاشته شده است.

128- ماه شب بارانی

محمد تقی اختیاری. تهران: مدرسه – 32 ص – وزیری – 250 تومان، چاپ سوم، 1381 ش.

در این اثر ماجرای تشرف شیخ آل رحیم به محضر پر نور امام عصر علیه السلام با قلمی روان و دل انگیز نگارش یافته است.

129- مثل خورشید پشت ابر

قاسم کریمی- تهران: مهام – 12 ص – رحلی (مصور رنگی) – 350 تومان، چ اول، 1381 ش.

مجموعه سرگرمی درباره حضرت مهدی علیه السلام است.

130- مثل قیامت

محمدتقی اختیاری. تهران: مدرسه – 32 ص – وزیری – 280 تومان ، چاپ اول، 1382 ش.

برداشتی آزاد از یک واقعه ی حقیقی و حکایت یاری امام عصر علیه السلام به دختربچه ای گمشده در ازدحام قیامت گونه ی مراسم حج است.

131- مجالس حضرت مهدی علیه السلام

محمدرضا باقی زاده اصفهانی ، قم: نورالاصفیاء 252 ص، رقعی (شمیز)، 1200 تومان، چاپ اول 1379 ش.

در این کتاب چهارده گفتار مرتبط با امام عصر علیه السلام از حضرات آیات حلبی خراسانی، نمازی شاهرودی و سید حسن میرجهانی قدس سرّهم آمده است.

132- محبوب عالم یا موعود امم

محب الاسلام موسوی – تهران: منیر – 272 ص – وزیری – 2000 تومان – چاپ اول، 1382 ش.

مجموعه ی هفده سخنرانی درباره ی امام زمان علیه السلام است که از نوار کاست پیاده کرده اند.

133- مرجع مهدویت

پایگاه اطلاع رسانی سراسری اسلامی (پارسا) تهران: بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود علیه السلام – 664 ص – رحلی (گالینگور) – 10000 تومان – چاپ اول، 1382 ش.

فهرست و چکیده ی کتاب ها، مقاله ها و پایان نامه ها در موضوعات متنوع مهدوی به زبان های گوناگون است. این کتاب از دو بخش اصلی تشکیل شده است: در بخش اول که بخش عمده کتاب است کلیه ی آثاری که به طور مستقیم با مهدویت در ارتباط بوده به شکل موضوعی معرفی شده است. بخش دوم نیز شامل آثاری است که درباره ی موضوعات و معارف مهدوی و گرایش هایی که در پرتو این اندیشه ایجاد شده نگارش یافته است.

134- مشتاقی و مهجوری

سید محمد هادی گرامی – تهران: شبر – 64 ص – رقعی – 550 تومان – چاپ اول، 1383 ش.

برداشتی آزاد از داستان تشرف شیخ حسن کاظمینی به خدمت حضرت ولی عصر علیه السلام.

135- المصلح العالمی

سید نذیر حسنی – قم: کوثر – 338 ص – وزیر (گالینگور) – تومان – چاپ دوم، 2004 م..

این کتاب در دوازده فصل سامان یافته که به شرح زیر عرضه شده است: 1- دیدگاه یهود و مسیحیت و فلاسفه درباره ی مهدویت، 2- دیدگاه قرآن، 3- شخصیت امام زمان علیه السلام، 4- نقش حضرت عسکری علیه السلام در باب مهدویت، 5- عوامل غیبت، 6- نقش نایبان چهارگانه، 7- ردّ بابیّه، 8- تأثیر شعر در گسترش عقیده به مهدویت 9- نشانه های ظهور، 10- اوضاع سیاسی در منطقه ی ظهور، 11- قوانین حکومت اسلامی در عصر طلایی ظهور، 12- پاسخ به شبهات.

136- المصلح العالمی من النظریة الی التطبیق

سید نذیر الحسنی – قم: کوثر – 338 ص – وزیری (گالینگور) – 2000 تومان – چاپ دوم، 2004 م.

137- معرفت امام عصر علیه السلام

دکتر سیدمحمد بنی هاشمی – تهران: نیک معارف – 336 ص – وزیری (شمیز) – 1350 تومان – چاپ دوم، 1379 ش.

نویسنده مطالب کتاب را در دو بخش اصلی سامان داده است: بخش اول: جایگاه ارزشی امامت در دیانت و شناخت امام زمان علیه السلام- بخش دوم: تنها راه حفظ دین در دوران غیبت کبری شناخت امام عصر علیه السلام و قبول ولایت ایشان است. این اثر جنبه ی آموزشی و تبلیغی دارد.

138- منظر انتظار

بابک و سیامک نیک طلب – تهران: زیتون – 120 ص – وزیری – 1000 تومان – چ اول، 1381 ش.

مجموعه اشعار برگزیده درباره امام زمان علیه السلام که توسط شاعران معاصر سروده شده و قابلیت مجلس آرایی و هم سخنی با محبوب را دارد.

139- موعود روزگاران

اصغر صادقی – تهران: آفاق – 80 ص – رقعی – 480 تومان – چاپ چهارم، 1382 ش.

چشم انداز آینده در کتاب خدا و دیدگاه پیامبر صلی الله علیه وآله و آشنایی و نجوایی با آن سفر کرده.

140- مکیال المکارم

سید محمد تقی موسوی اصفهانی، ترجمه ی سید مهدی حائری قزوینی – تهران: ایران نگین – 1230 ص – وزیری (گالینگور) – 5500 تومان – چاپ دوم، 1381 ش.

اثری بی نظیر درباره ی امام زمان علیه السلام است که در آن بیش از 1700 حدیث مورد تحقیق و استناد قرار گرفته و یکصد و ده دلیل بر لزوم دعا و نود فائده بر انجام دعا و هشتاد وظیفه برای شیعه نسبت به امام غائب ذکر شده است. فهرست اجمالی باب های هشتگانه کتاب عبارت است از: باب اول: لزوم شناسایی امام زمان علیه السلام. باب دوم: مهدی اسلام همان حضرت حجة بن الحسن است. باب سوم: برخی از حقوق آن حضرت بر شیعه، باب چهارم: دلائل ضرورت دعا بر امام عصر علیه السلام . باب پنجم: فوائد ناشی از دعا بر آن حضرت. باب ششم: اوقات و حالات و مکان های مناسب دعا. باب هفتم: آداب دعا و نمونه هایی از دعاهای توصیه شده. باب هشتم: تکالیف وظایف دیگر شیعه نسبت به امام زمان علیه السلام.

141- موعود غدیر

اصغر صادقی – تهران: آفاق – 88 ص – رقعی – 480 تومان – چاپ چهارم، 1381 ش.

آنچه درباره ی امام عصر علیه السلام از زبان مبارک حضرت رسول صلی الله علیه و آله در خطبه ی غدیر صادر شده در این اثر آموزشی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است.

142- مهدی در قرآن

رضا فیروز منش – تهران: رایحه، 48 ص، جیبی، 250 تومان، چ چهارم، 1382 ش.

گزیده ای کوتاه از آیات قرآن کریم که با تکیه بر روایات به حضرت مهدی علیه السلام و دوران ایشان تفسیر و تأویل شده است.

143- مهدی منتظر

محودجواد خراسانی، قم: نورالاصفیاء 528 ص، وزیری (شمیز)2000 تومان، چاپ دوازدهم 1382 ش.

این کتاب به عنوان جامع ترین تحقیق درباره موضوعات گوناگون مرتبط با امام عصر علیه السلام از ولادت و امامت، نشانه های ظهور و وقایع آن دوران می باشد.

144- مهدی منتظر

حسن طاهری پور همدانی . تهران: شبر، 80 ص. رقعی (شمیز)، 360 تومان، چاپ اول 1379 ش.

این کتاب ترجمه ی جزوه ی «عقیدة اهل السنة و الاثر فی المهدی المنتظر» نوشته شیخ عبدالمحسن العباد از دانشمندان اهل تسنن و استاد دانشگاه است. مؤلف مباحث ارزشمندی را در ده عنوان مطرح نموده است که از جله 26 نفر از صحابی پیامبر صلی الله علیه وآله و سلم را نام می برد که احادیث مهدویت را نقل کرده اند و عده ای از دانشمندان اهل تسنن را نیز معرفی می کند که مدعی متواتر بودن آن احادیث هستند. مقدمه ی مترجم در باب فطری بودن امامت و مهدویت خواندنی و سودمند است. این کتاب را می توان به اهل تسنن هدیه داد.

145- مهدی منتظر

تحریریه ی مرکز فرهنگی انتشاراتی شبر – تهران: شبر – 31 ص – جیبی (شمیز) – 140 تومان – چاپ دوم، 1379 ش.

خلاصه ی ترجمه ی جزوه ی «عقیدة اهل السنة و الاثر فی المهدی المنتظر» اثر عبدالمحسن العباد است که تحت عنوان «مهدی منتظر نوشته ی حسن طاهرپور همدانی معرفی شد.»

146- مهربان تر از یوسف

دکتر نادر فضلی – تهران: منیر – 48 ص – رقعی – 395 تومان – چاپ سوم، 1383 ش.

نویسنده داستان های حضرت ابراهیم علیه السلام و جوانمردی هاشم جدّ پیامبر صلی الله علیه وآله و اصحاب کهف را با حضرت مهدی علیه السلام ارتباط می دهد و شباهت های آن حضرت را با افراد پیشگفته بیان می دارد. و در پی آن به نوشته هایش جنبه ی احساسی می دهد که کاربرد خوب تبلیغی دارد.

147- مهر بیکران

محمدحسن شاه آبادی. قم: مسجد مقدس جمکران، 134 ص، رقعی (شمیز)، 500 تومان، چاپ دوم، 1379 ش.

این کتاب نگاهی به رافت و مهربانی امام زمان علیه السلام است که براساس مجموعه ای از روایت های شیعی در سه فصل تنظیم شده است.

148- مهر محبوب

سید حسین حسینی – تهران: آفاق – 334 ص – وزیری (سلوفان)- 1850 تومان – چاپ سوم،

نویسنده در این اثر آموزشی، تبلیغی با استناد به آیات قرآن و روایات شیعی آثار و خواص مهرورزی به امام عصر علیه السلام را بیان می کند.

149- میثاق و سپیده

سعید مقدس – تهران: مکیال – 160 ص – رقعی – 850 تومان – چاپ اول،

دریافتی ادبی و شورانگیز از دعای شریف عهد است که با زبان ادبی و نثری شیوا بیان شده است.

150- میلاد نور

تهران: رایحه – رقعی – 70000 تومان .

مجموعه ای از 25 کتاب همراه با تابلوهای معرفی کتاب جهت برپایی نمایشگاه به مناسبت نیمه ی شعبان همراه با جزوه راهنما و CD.

151- ندبه های دلتنگی

رضا بابایی – تهران: موعود. 80 ص – رقعی (شمیز) – 450 تومان – چاپ اول، 1377 ش.

مجموعه ای تبلیغی از قطعات ادبی و اشعار در فراق امام عصر علیه السلام است.

152 – النجم الثاقب

میرزا حسین نوری طبرسی . قم : مسجد مقدس جمکران، 872 ص ، وزیری ( گالینگور) 3000 تومان ، چاپ پنجم، 1381 ش .

این اثر گرانسنگ در دوازده باب نوشته شده است که عبارت است از : ولادت امام زمان علیه السلام ، اسامی و القاب آن حضرت ، شمایل و برخی از خصایص امام زمان ، اختلاف مسلمانان درباره ی آن حضرت ، اثبات وجود آن حضرت ، اثبات امامت آن حضرت براساس معجزات وی ، کسانی که در غیبت کبرا حضرتش را دیده اند ، تکذیب مدعی رؤیت ، دستگیری امام زمان علیه السلام از درماندگان ، تکالیف مردم در عصر غیبت ، اوقات مخصوص امام عصر علیه السلام ، احتمال مخصوص برای ملاقات با آن حضرت

153- نشان صبح سپید

سیدمحمدرضا دین پرور – تهران: بنیاد نهج البلاغه – 96 ص – رقعی – 450 تومان – چاپ دوم، 1381 ش.

مجموعه ی متن و ترجمه ی 44 حدیث از امیرالمؤمنین علیه السلام درباره ی امام زمان علیه السلام است که قطعات ادبی نیز به همراه دارد و برای آموزش و تبلیغ مفید می باشد.

154- نشانه های ظهور

سیدعلی اصغر سادات مدنی. تهران: منیر، 160 ص، رقعی، 640 تومان، چ پنجم، 1381 ش.

نویسنده در این اثر نشانه های حتمی ظهور را با استناد به روایت های شیعی مورد بررسی قرار داده و گفته است که نشانه های حتمی ظهور از پنج یا شش علامت بیشتر نیست که عبارت ند از: خروج سفیانی، صیحه ی آسمانی، کشتن نفس زکیّه، خسف بیداء، خروج یمانی و خروج حسنی.

155- نشانی از امام غایب

محمد مهدی رکنی. مشهد: بنیاد پژوهش های اسلامی، 125 ص، رقعی (شمیز)، 330 تومان، چاپ چهارم، 1379ش.

بازنگری و تحلیل توقیعات و نامه های رسیده از امام عصر علیه السلام است. که کاربرد آموزشی دارد.

156- نوای ایمان در زیارت آل یاسین

ترجمه ی دفتر تحقیقات و انتشارات بدر – تهران: مکیال – 16 ص – رقعی (شمیز) -140 تومان – چاپ چهارم، 1382 ش.

متن و ترجمه ی روان زیارت آل یاسین به همراه مقدمه ای کوتاه ولی پربار پیرامون دعا بر تعجیل فرج حضرت ولی عصر علیه السلام.

157- نوای فراق

علی اصغر یونسیان (ملتجی) – تهران: آفاق – 536 ص – رقعی (گالینگور) – 2100 تومان – چاپ اول، 1376 ش.

این کتاب مجموعه ی تبلیغی دیگری از سرودهای ملتجی در باره ی امام عصر علیه السلام است.

158- نیرنگ یاقوت

سلمان غدیری – تهران: نیک معارف – 80 ص – 280 تومان – رقعی – چاپ اول 1377 ش.

مسئله ی زعامت و پیشوایی مسلمانان پس از حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم با استناد به منابع معتبر اهل تسنن و در قالب داستان انار یاقوت وزیر و عنایت امام زمان علیه السلام به شیعیان در این اثر تبلیغی بیان شده است. از این اثر برای تهیه ی فیلمنامه و متن تئاتر می توان استفاده کرد.

159- وقتی بابا بیاید

فیروزه ی فیروزمنش - تهران: رایحه – 8 ص – پالتویی (شمیز) 500 تومان – چاپ اول، 1380 ش.

داستانی تمثیلی از انتظار برای کودکان.

160- وقتی ماه کامل شد

ماجده ی محمدی – تهران: ابصار – 64 ص – رقعی (مصوّر) – 500 تومان – چاپ اول، 1383 ش.

گفتگوی گل ها درباره ی برگزاری و اهمیت جشن میلاد امام عصر علیه السلام است.

161- یادمان امام مهدی علیه السلام

علی اکبر تلافی – تهران: رایحه – 206 ص – وزیری – 900 تومان – چاپ اول ، 1380 ش

برگزیده ای از مقالات، اشعار، قطعات ادبی، متن کارت، معرفی کتب و سؤالات مسابقه و متن کتیبه و حدیث و ... درباره ی امام عصر علیه اسلام است که مناسب استفاده تبلیغی و آموزشی در جشن ها و رسانه ای گروهی و... می باشد.

162- یاد محبوب

سید حسین حسینی – تهران: آفاق – در سه جلد 400 ص – رقعی- 2000 تومان (دوره)- چاپ دوم، 1381 ش.

90 پاسخ روشن و رسا به پرسش های جوانان و علاقمندان پیرامون امام عصر علیه اسلام و حکومت جهانی آینده به همراه معرفی منابع مطالعاتی در پایان هر پاسخ.

163- یک بهار و هزار شکوفه

رضا فیروز. تهران: رایحه – 8 ص – پالتویی – 50 تومان – چاپ اول ، 1380 ش.

گفتگویی عاطفی با حضرت ولی عصر علیه اسلام در قالب یک متن ادبی مناسب برای کودکان.

امام زمان مهدی (عجل الله فرجه) - قائم آل محمد - یا اباصالح المهدی - کنکور دانشگاه مهدی - مذهبی و معنوی - روانشناسی اسلامی - انتظار فرج و ظهور - فلسفه و عرفان لاهوتیان - سلام و صلوات - نماز قرآن سنت - عشق و محبت - فرهنگی اجتماعی - اخلاقی و سخنرانی - گل نرجس - حدیث حکایت روایت - کتاب علم فن آوری - شعر و شاعر - مقاله پیام نامه بیانیه - آموزشی تحقیقاتی - عدالت انسانیت مسلمانیت - مشاوره عمومی نظرات - زندگی و خانواده - شجاعت و شهامت - شهید و دفاع مقدس - ادب هنر طنز - نویسنده و داستان - مسئله پاسخ سوال جواب - اطلاعات و اخبار

برچسب ها :
قنوت وآداب آن
ـ براء بن عازب: پیامبر صلّى الله علیه و آله نماز واجب نمى گزارد ، جز اینکه در آن قنوت مى خواند .

2 ـ امام باقر علیه السّلام : قنوت در هر نمازى (مشروع) است .

3 ـ قنوت در هر دو رکعت هست ،واجب باشد یا مستحب .

4 ـ امام صادق علیه السّلام : هر کس از روى بى میلى قنوت را ترک کند ، نمازى براى او نیست .

5 ـ صفوان جمّال: چند روز پشت سر امام صادق علیه السّلام نماز گزاردم . در همه نمازها قنوت مى خواند، هم آن هایى که بلند و هم نمازهایى که آهسته خوانده مى شود .

6 ـ امام صادق علیه السّلام : قنوت در نمازِ واجب، دعا و در وتر، استغفار است.

7 ـ پیامبر خدا صلّى الله علیه و آله : آن که قنوتش را در دنیا بیشتر طول دهد، در توقفگاه روز قیامت آسوده تر است .

8 ـ طول دادن قنوت در نماز، سختى هاى مرگ را کاهش مى دهد .

9 ـ هنگامى که ابوذر پرسید کدام نماز برتر است؟ فرمود: نمازى که قنوتش طولانى باشد .

10 ـ از معصومان روایت شده است: برترین نماز، آن است که قنوتش طولانى باشد.

11 ـ امام باقر علیه السّلام : همه قنوتها ، با صداى بلند خوانده مى شود .

12 ـ اسماعیل بن فضل: از امام صادق علیه السّلام درباره قنوت و آنچه در آن گفته مى شود، پرسیدم. حضرت فرمود: هر آنچه خداوند بر زبانت جارى کرد و براى آن چیز خاصى نمى دانم .

13 ـ امام صادق علیه السّلام : کافى است در قنوت بگویى: «خدایا ما را بیامرز و بر ما رحمت آور و به ما عافیت ده و از ما در دنیا و آخرت درگذر که تو بر هر کار توانایى» .

14 ـ ابو بکر بن ابى سمال: نماز صبح را پشت سر امام صادق علیه السّلام خواندم، هنگامى که در رکعت دوم، قرائتش را تمام کرد با صدایى نزدیک به بلندى صداى قرائتش گفت:« خدایا ما را بیامرز و بر ما رحمت آور و به ما عافیت ده و از ما در دنیا و آخرت درگذر که تو بر هر کار توانایى» .

15 ـ قاضى نعمان: دعاهاى گوناگونى براى قنوت نماز صبح، از اهل بیت ـ درودهاى خداوند بر ایشان باد ـ به ما رسیده است. این دعاها همگى زیبا هستند و از زیباترین آن ها این است که بگویى : خدایا ما از تو یارى مى جوییم و آمرزش مى خواهیم ونیکیهایت را سپاس مى گوییم و کفران نمى کنیم. برایت فروتنى مى کنیم و از آن که به تو کفر مى ورزد، دورى مى گزینیم. خدایا فقط تو را مى پرستیم و براى تو نماز مى گزاریم و سجده مى کنیم و به خدمت تو شتابانیم. به رحمتت امید داریم واز عذابت هراسانیم که بى گمان به کافران مى رسد. خدایا کافران ومنافقان ومنکران اولیایت ـ پیشوایان پاک خاندان پیامبرت ـ را عذاب کن و بر آنان کیفر و سختى و خشم و عذابت را فرو فرست. خدایا کافران اهل کتاب ومشرکان را مجازات کن. خدایا مردان و زنان مؤمن را بیامرز و میان آنان را اصلاح کن و با هم الفتشان ده و ایمان و حکمت را در دلهایشان بنشان و آن ها را بر دین پیامبرت ثابت بدار و در برابر دشمنان تو و خودشان یاریشان کن. خدایا مرا همراه با آنان که ره نمودى ره بنما و سرپرستیم را همچون آنان که سرپرستیشان را پذیرفتى بپذیر و در آنچه به من بخشیده اى برکت ده و در میان آنان که عافیت داده اى ، عافیتم بخش و از قضاى سوء خود ، حفظم کن که تو حکم مى رانى و بر تو حکمى نمى رود و آن که تو دوستش دارى ، خوار نمى شود و آن که تو دشمنش دارى سربلند نمى گردد. تو مبارک و بزرگى، جز تو خدایى نیست، از تو آمرزش مى خواهم و به تو باز مى گردم و نیکویى را از تو اى پروردگار من ، در دنیا و آخرت مى طلبم و از تو مى خواهم که با رحمتت ما را از عذاب جهنم حفظ کنى[1].

(1) در مصنف ابن ابى شیبه این دعا را به حضرت علىّ نسبت داده و آن را تا «عذابت به کافران مى رسد» نقل کرده

برچسب ها :
دهه فجر بر همه شیعیان جهان مبارک باد

دهه فجر بر همه شیعیان جهان مبارک باد

دهه فجر بر همه شیعیان جهان مبارک باد

برچسب ها :
درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 658997
تعداد نوشته ها : 253
تعداد نظرات : 11
پخش زنده
X